Telefonszám +36 20 921 3814
Írjon nekünk allatorvos.jaszfenyszaru@gmail.com

Bemutatkozás

Tisztelt Látogató!

dr. Menyhárt Péter vagyok, Jászfényszarun a Trans-Vet állatorvosi rendelő tulajdonos állatorvosa.

Állatorvosi rendelőmben 2020. január 1-től egyedül látom el a kiterjedt ügyfélköröm állatait, emiatt az általános rendelési időt meg kellett szüntetnem; rendelői betegellátás csak előzetes online bejelentkezéssel lehetséges a http://www.facebook.com/drmenyhartpeterallatorvos vagy a www.drmenyhartpeter.booked4.us oldalon. Emiatt előfordulhat, hogy aznapra már nem lesz foglalható időpont, de a munkaidő behatárolása a minőségi betegellátást elősegíti. A fentiek miatt a telefonos hívásokat nem mindig tudom fogadni, hiszen míg állatot látok el vagy az ügyféllel megbeszélem a teendőket, addig a telefonálás az  ellátás színvonalát rontaná. Ezért bocsánatot és beleérzést kérek…

Az elérhető időpontok akár naponta többször is változhatnak a lemondások vagy módosítások miatt.

Ha kérdés merül fel a szolgáltatás választásával kapcsolatban, akkor azt írásban kérem szépen feltenni a Messengeren vagy az allatorvos.jaszfenyszaru@gmail.com címen. A következő munkanap végéig válaszolni fogok rá.

Szakmai pályám 

Az Állatorvos-tudományi Egyetemen 1994-ben vettem át diplomámat. A következő két évben teljesítettem a sorkatonai szolgálatot, és a kötelező egy év gyakornoki időt az Állatorvos-tudományi Egyetem Állathigiéniai tanszékén. 1996.10.01-jén kinevezéssel kerültem Jászfényszarura, mint hatósági állatorvos. Ehhez természetesen magánpraxis is társult, ami akkoriban főleg gazdasági haszonállatot (szarvasmarha, sertés, ló, baromfi) jelentett. Mellette még elláttam a Béke MgTsz Sertéstelepét is.

2003-2004-ben Állategészségügyi igazgatási és járványügyi szakállatorvosi diplomát szereztem.

2005-ben a hatósági állatorvosi munkával felhagyva a kisállatpraxis felé fordultam és állatorvosi rendelőt hoztam létre lakóházam alsó szintjén.

2009. márciusában Philadelphiában(USA) elvégeztem a PennHip képzést és regisztrált PennHip állatorvossá váltam.

2012. óta a praxisunkban több állatorvos dolgozik a megnövekedett ügyfélszám és betegforgalom minél gyorsabb kiszolgálása céljából.

2020. január 1. A praxis újra egyszemélyes praxis, a rendelési idő megszüntetésre kerül.

2020. február: bevezetésre került az online időpont foglalási rendszer. Ez kezdetben a Facebook rendszere volt, de 2020. novemberében váratlanul 3 hétre leállt, ezért a Booked4.us szolgáltatásra tértem át.